سازمان دامپزشکی کشور - دفتر نظارت بر بهداشت عمومی
فهرست:
بخش اول - گوشت گاو و گاوميش، شتر، گوسفند و بز
بخش دوم - آلايش خوراكی دام
بخش سوم - گوشت مرغ
بخش چهارم - گوشت بوقلمون
بخش پنجم – گوشت شترمرغ
بخش ششم – ماهی
بخش هفتم - ميگو
بخش هشتم - خاويار
بخش نهم - تخم مرغ
بخش دهم - شير خام
بخش يازدهم - عسل
بخش دوازدهم - ساير دستورالعمل های مرتبط
دستورالعمل اجرایی کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی (880.08 كيلو بايت)
- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- «انجمن» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- «انجمن» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- نظرات پس از تأیید مدیر پرتال منتشر میشود.