دستورالعمل اجرایی کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی

دستورالعمل اجرایی کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی

این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

سازمان دامپزشکی کشور - دفتر نظارت بر بهداشت عمومی


 فهرست:

بخش اول - گوشت گاو و گاوميش، شتر، گوسفند و بز

بخش دوم - آلايش خوراكی دام

بخش سوم - گوشت مرغ

بخش چهارم - گوشت بوقلمون

بخش پنجم – گوشت شترمرغ

بخش ششم – ماهی

بخش هفتم - ميگو

بخش هشتم - خاويار

بخش نهم - تخم مرغ

بخش دهم - شير خام

بخش يازدهم - عسل

بخش دوازدهم - ساير دستورالعمل های مرتبط

 


 icon دستورالعمل اجرایی کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی (880.08 كيلو بايت)

خواندن 1517 دفعه

اضافه کردن نظر

در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:

لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
«انجمن» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
«انجمن» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
نظرات پس از تأیید مدیر پرتال منتشر می‌شود.

کد امنیتی
تازه سازی