دستورالعمل اجرایی کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی
: ارزیابی بینندگان
(1 رای)

سازمان دامپزشکی کشور - دفتر نظارت بر بهداشت عمومی


 فهرست:

بخش اول - گوشت گاو و گاوميش، شتر، گوسفند و بز

بخش دوم - آلايش خوراكی دام

بخش سوم - گوشت مرغ

بخش چهارم - گوشت بوقلمون

بخش پنجم – گوشت شترمرغ

بخش ششم – ماهی

بخش هفتم - ميگو

بخش هشتم - خاويار

بخش نهم - تخم مرغ

بخش دهم - شير خام

بخش يازدهم - عسل

بخش دوازدهم - ساير دستورالعمل های مرتبط

 


 icon دستورالعمل اجرایی کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی (880.08 كيلو بايت)

تعداد بازدید : 3945 بار

نوشتن دیدگاه

در زمینۀ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- «انجمن» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- «انجمن» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
- نظرات پس از تأیید مدیر پرتال منتشر می‌شود.

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید