حقوق و مزایای مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی

فرم ورود

انجمن دامپزشکی برگزیده سال 1396

انجمن صنفی مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی استان تهران، انجمن دامپزشکی برگزیده سال 1396 شد

پیوندهای ویژه

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پرتال سازمان دامپزشکی کشور

سامانه دریافت گزارش های مردمی تخلفات بهداشتی فرآورده های خام دامی ( گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ، ... )

تماس ها

  سازمان دامپزشکی کشور
  • تلفنخانه: 3-88953400(021)
  • نمابر: 88957252 - 88962392(021)
  • حوزه ریاست: 88957007(021)
  اداره کل دامپزشکی استان تهران
  • تلفنخانه: 4-44787542(021)
  • نمابر: 44796580(021)
  • حوزه مدیریت: 44796237(021)
  سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا
  • تلفنخانه: 61061(021)
  • نمابر: 66414171(021)
  • حوزه ریاست: 61061111(021)
  نظام دامپزشکی استان تهران
  • تلفن: 61061154(021)

آمار بازدیدکنندگان

بازدید کل امروز:2645
بازدید کل دیروز:1376
بازدید کل این هفته:10857
بازدید کل این ماه:48364
مجموع آمار بازدیدها:1876793

دوشنبه, 30 شهریور 1394

دکتر جاویدی: تشدید نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی بر ذبح دام های قربانی

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

دکتر جاویدی: تشدید نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی بر ذبح دام های قربانی

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی با تاکید بر تشدید بازرسی و نظارت بهداشتی و شرعی بر ذبح دام های قربانی، برنامه های این سازمان در روز عید سعید قربان را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر جاویدی گفت:  با در پیش بودن عید سعید قربان و ضرورت بازرسی و نظارت بهداشتی و شرعی بر دام های قربانی در این روز، به‌ منظور حفظ سلامت مصرف ‌کنندگان گوشت دام‌های قربانی و تامین بهداشت عمومی، ترتیبی اتخاذ شده است تا با برنامه‌ریزی دقیق و هماهنگی کلیه دستگاه‌‌های مرتبط، برنامه های عملیاتی بازرسی و نظارت بر دام های قربانی  در سال جاری فراگیرتر از سال‌های گذشته انجام شود.
 
وی ادامه داد: برنامه عملیاتی بازرسی و نظارت بهداشتی و شرعی بر دام های قربانی، شامل مواردی از جمله سازماندهی اکیپ‌های ثابت و سیار کنترل و نظارت بهداشتی و شرعی در استان و شبکه‌های تابعه در قالب  پرسنل فنی دامپزشکی از ساعت 7 تا 13 و همچنین تدارک تجهیزات مناسب شامل روپوش سفید، گوشی معاینه، ترمومتر، وسایل لازم جهت بازرسی بهداشتی گوشت، چکمه، کلاه، پیش‌بند، ماسک و دستکش سفید می باشد.
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی ، گفت: مقرر شده است که کلیه مکان‌های مناسب برای استقرار اکیپ‌ها قبل از آغاز طرح با استفاده از تجربیات سنوات گذشته شناسایی و تعیین شود و علاوه بر آن، در ادارات کل دامپزشکی استان ها و شبکه های دامپزشکی کلیه شهرستان ها  به‌ منظور پاسخگویی تلفنی و هماهنگ‌کننده بین شهروندان و اکیپ‌های عمل‌کننده در سطح شهر، کشیک هایی برقرار شود.
به گفته وی، با توجه به اولویت کشتار دام‌های قربانی در کشتارگاه‌های دام ، متصدیان کشتارگاه‌‌های دام آمادگی لازم به منظور پذیرش دام‌های قربانی و ذبح آن‌ها از ساعت 7 صبح الی 13 ظهر روز عید سعید قربان را دارند و بازرس بهداشتی گوشت و ناظر شرعی نیز در این محل ها مستقر و آماده کار هستند؛ علاوه بر این، پیش‌بینی خودرو سردخانه‌دار برای حمل لاشه دام‌های قربانی نیز صورت گرفته است.
دکتر جاویدی تصریح کرد: ارائه کلیه خدمات بهداشتی، شرعی و بازرسی قبل و بعد از کشتار در کشتارگاه و دیگر اماکن فوق الذکر به صورت رایگان انجام می شود.
خواندن 952 دفعه

اضافه کردن نظر

در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:

لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
«انجمن» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
«انجمن» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
نظرات پس از تأیید مدیر پرتال منتشر می‌شود.

کد امنیتی
تازه سازی