حقوق و مزایای مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی

انجمن دامپزشکی برگزیده سال 1396

انجمن صنفی مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی استان تهران، انجمن دامپزشکی برگزیده سال 1396 شد

پیوندهای ویژه

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پرتال سازمان دامپزشکی کشور

سامانه دریافت گزارش های مردمی تخلفات بهداشتی فرآورده های خام دامی ( گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ، ... )

تماس ها

  سازمان دامپزشکی کشور
  • تلفنخانه: 3-88953400(021)
  • نمابر: 88957252 - 88962392(021)
  • حوزه ریاست: 88957007(021)
  اداره کل دامپزشکی استان تهران
  • تلفنخانه: 4-44787542(021)
  • نمابر: 44796580(021)
  • حوزه مدیریت: 44796237(021)
  سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا
  • تلفنخانه: 61061(021)
  • نمابر: 66414171(021)
  • حوزه ریاست: 61061111(021)
  نظام دامپزشکی استان تهران
  • تلفن: 88304023(021)
  • فکس: 88826360(021)
: ارزیابی بینندگان
(0 رای‌ها)

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با تاکید بر اینکه بیماری تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو در کشور کنترل شده، از انعقاد تفاهم‌نامه ای بین سازمان دامپزشکی و معاونت عمرانی وزارت کشور برای توسعه کشتارگاه‌های صنعتی در کشور خبرداد.

«دکتر مهدی خلج» در گفتگو با خبرگزاری خانه ملت، با تاکید براینکه بیماری تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو در کشور کنترل شده است، گفت: تب کریمه کنگو و بیماری "مرس" آن دسته از عوامل ویروسی هستند که در دام علائمی ندارند و همه اقدامات سازمان دامپزشکی کشور منوط به مقابله و ارتقای شرایط برای جلوگیری از درگیری انسان ها است.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور، با بیان اینکه غرب و شرق اروپا، خاورمیانه و بخش عمده ای از آسیا و قاره آفریقا به طور فراوان درمعرض ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو قرار دارند،افزود: به دلیل اینکه مخزن اصلی این ویروس "کنه" بوده می تواند مدام بین حیوانات در گردش باشد.
 
نمی توان از ریشه کن کردن صد درصدی بیماری تب کریمه کنگو حرف زد
وی با بیان اینکه به طور مشخص نمی توان از ریشه کن کردن صد درصدی این ویروس حرف زد،تصریح کرد: بهترین راه برای مقابله با این عامل که در دام هیچ علایم مشهودی ندارد این است که به مردم آموزش‌های لازم داده شود.
خلج ادامه داد:هدایت دام ها به سمت کشتارگاه‌های صنعتی بهترین راه مقابله با انواع بیماری های مشترک حیوان و انسان است.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور با تاکید براینکه دام پس از کشتار باید 24 ساعت در دمای بالای یخچالی باقی بماند تا آلودگی های احتمالی آن از بین برود،افزود: درعین حال که سازمان دامپزشکی کشور بسیاری از کشتارگاه ها را به "پیش سردکن" مجهز کرده حرکت فراگیری برای مقابله با کشتارگاه‌های سنتی و غیربهداشتی آغاز شده است.
 
انعقاد تفاهم نامه ای بین سازمان دامپزشکی و وزارت کشور برای توسعه کشتارگاه‌های صنعتی
وی همچنین از انعقاد تفاهم نامه ای بین سازمان دامپزشکی و معاونت عمرانی وزارت کشور برای توسعه کشتارگاه های صنعتی در کشور خبرداد و تاکید کرد: با این تفاهم نامه کمیته‌هایی در استانداری ها شکل گرفته تا کشتارگاه‌های صنعتی را توسعه داده و به موازات آن جلوی کشتارگاه‌های سنتی و غیربهداشتی گرفته شود.
خلج با بیان اینکه دراستان گیلان کشتارگاه سنتی کشتار دام وجود ندارد و تمامی دام ها در کشتارگاه های صنعتی انجام می شود، تصریح کرد: این روند در استان گلستان و برخی استان های دیگر کشور نیز آغاز شده است.
وی با بیان اینکه بیماری" تب کریمه کنگو" از سال 74 ای در کشور وجود داشته است،تصریح کرد: با همکاری خوبی که بین سازمان دامپزشکی و وزارت بهداشت وجود دارد،موارد ابتلا به این بیماری به شدت کاهش یافته و نگرانی در این باره وجود ندارد.
 
آنفلونزای مرغی به طور کامل مهار شده است
خلج همچنین با تاکید بر مهار بیماری آنفلونزای مرغی گفت: در حال حاضر هیچ موردی از این بیماری در کشور گزارش نشده است.
وی ادامه داد: مواردی از شیوع این بیماری در استان مازنداران گزارش شده بود که بلافاصله با تایید بیماری معدوم سازی صورت گرفت.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور یادآور شد: هیچ نگرانی در خصوص بیماری آنفلونزای مرغی در کشور وجود ندارد و مردم می توانند بدون هیچ گونه نگرانی به مصرف مرغ و تخم مرغ بپردازند.
تعداد بازدید : 1706 بار

نوشتن دیدگاه

در زمینۀ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- «انجمن» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- «انجمن» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
- نظرات پس از تأیید مدیر پرتال منتشر می‌شود.

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید