حقوق و مزایای مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی

انجمن دامپزشکی برگزیده سال 1396

انجمن صنفی مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی استان تهران، انجمن دامپزشکی برگزیده سال 1396 شد

پیوندهای ویژه

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پرتال سازمان دامپزشکی کشور

سامانه دریافت گزارش های مردمی تخلفات بهداشتی فرآورده های خام دامی ( گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ، ... )

تماس ها

  سازمان دامپزشکی کشور
  • تلفنخانه: 3-88953400(021)
  • نمابر: 88957252 - 88962392(021)
  • حوزه ریاست: 88957007(021)
  اداره کل دامپزشکی استان تهران
  • تلفنخانه: 4-44787542(021)
  • نمابر: 44796580(021)
  • حوزه مدیریت: 44796237(021)
  سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا
  • تلفنخانه: 61061(021)
  • نمابر: 66414171(021)
  • حوزه ریاست: 61061111(021)
  نظام دامپزشکی استان تهران
  • تلفن: 88304023(021)
  • فکس: 88826360(021)
: ارزیابی بینندگان
(0 رای‌ها)

دکتر خلج: ذبح دام خارج از کشتارگاههای صنعتی ممنوع / آنفلونزای مرغی در مرغداری ها مشاهده نشده است

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور،دکترمهدی خلج در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به اینکه گوشت مرغ  و تخم مرغ در مرغداری های صنعتی تحت نظارت بازرسان دامپزشکی تولید و عرضه می شود: شهروندان بدون هر نوع نگرانی گوشت مرغ و تخم مرغ مصرف کنند.
وی گفت: بیماری آنفلوانزای پرندگان براساس گزارش قبلی در یکی از روستاهای استان مازندران مشاهده شده است و این روستا نیز همچنان در قرنطینه سازمان دامپزشکی است.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور افزود: زمانی که بیماری اتفاق می افتد برای احتیاط سیستم های پایش و مراقبت را ادامه می دهیم چون ویروس یک هفته دوره کمون دارد و پس از یک هفته فعال می شود.
خلج تاکید کرد: منطقه آلوده به بیماری بر اساس دستور العمل قرنطینه 21 روز تحت پایش قرار می گیرد.
وی گفت: هم اکنون همه چیز تحت کنترل سازمان دامپزشکی است و در مناطق اطراف روستایی که آنفلوانزا در آن مشاهده شد پایش و کنترل ادامه دارد.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور در ادامه گفت: در پی مشاهده چند مورد از بیماری تب کریمه کنگو، ذبح دام در خارج از کشتارگاه های صنعتی ممنوع است.
مهدی خلج با اشاره به اینکه بازرسان سازمان دامپزشکی از ذبح سنتی دام خارج از مراکز کشتارگاههای صنعتی جلوگیری می کند، افزود: از آنجا که بیماری تب کریمه کنگو در دام هیچگونه علایم مشهودی ندارد و از طرف دیگر ویروس در محیط خارج از بدن و لاشه دام پایداری دارد بنابراین باید از ذبح سنتی دام در خارج از کشتارگاه های صنعتی و خرید گوشت از اماکن غیربهداشتی و غیرمجاز و از خوردن جگرخام خودداری شود.
وی گفت: براساس دستورالعمل و اطلاعیه سازمان دامپزشکی در سراسر کشور و استان تهران کشتارگاه ها موظفند لاشه گوشت را تا 24 ساعت در سردخانه با دمای مناسب صفر تا 4 درجه نگهداری و پس از آن در خودروهای یخچال دار ویژه حمل گوشت توزیع کنند.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور افزود: در چند هفته گذشته 2 تا 3 مورد ابتلای افراد به بیماری تب کریمه کنگو در یکی از استان های شمالی کشور (منطقه چالوس) گزارش شد که یکی از مبتلایان تاکنون  فوت کرده است.
خلج از کارگران کشتارگاهها خواست در زمان کشتار از دستکش، ماسک و عینک استفاده کنند.
وی گفت: روستائیان و دامداران هنگام شیردوشی باید مراقب کنه ها باشند و از له کردن کنه ها با دست و سنگ خودداری کنند زیرا با خارج شدن خون از کنه ها خطر ابتلا به بیماری وجود دارد.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور همچنین از دامداران خواست در هنگام پشم چینی از دستکش استفاده کنند و افزود: کودکان و نوجوانان روستایی از بازی کردن با کنه ها خودداری کنند و تخم این حشرات را فوت نکنند زیرا احتمال انتقال بیماری از طریق چشم و بینی وجود دارد.
خلج گفت: چوپانان شبها از خوابیدن در نزدیکی دام خودداری کنند تا دچار گزش حشرات و انتقال بیماری از این طریق نشوند.
وی تاکید کرد: مصرف گوشت قرمز در صورتی که دام در کشتارگاههای مجاز ذبح شده باشد و در دمای مناسب نگهداری شود و لاشه گوشت نیز به تایید سازمان دامپزشکی کشور رسیده باشد هیچ مشکلی ندارد.
 
تعداد بازدید : 1979 بار

نوشتن دیدگاه

در زمینۀ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- «انجمن» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- «انجمن» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
- نظرات پس از تأیید مدیر پرتال منتشر می‌شود.

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید