حقوق و مزایای مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی

انجمن دامپزشکی برگزیده سال 1396

انجمن صنفی مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی استان تهران، انجمن دامپزشکی برگزیده سال 1396 شد

پیوندهای ویژه

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پرتال سازمان دامپزشکی کشور

سامانه دریافت گزارش های مردمی تخلفات بهداشتی فرآورده های خام دامی ( گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ، ... )

تماس ها

  سازمان دامپزشکی کشور
  • تلفنخانه: 3-88953400(021)
  • نمابر: 88957252 - 88962392(021)
  • حوزه ریاست: 88957007(021)
  اداره کل دامپزشکی استان تهران
  • تلفنخانه: 4-44787542(021)
  • نمابر: 44796580(021)
  • حوزه مدیریت: 44796237(021)
  سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا
  • تلفنخانه: 61061(021)
  • نمابر: 66414171(021)
  • حوزه ریاست: 61061111(021)
  نظام دامپزشکی استان تهران
  • تلفن: 88304023(021)
  • فکس: 88826360(021)
: ارزیابی بینندگان
(0 رای‌ها)

دکتر خلج سال 95 را سال ارتقاء کیفیت بهداشتی در تولیدات دام، طیور و آبزیان دانست

رئیس سازمان دامپزشکی کشور، سال 95 را سال ارتقاء کیفیت بهداشتی در تولیدات دام، طیور و آبزیان دانست و لزوم توجه تمام دست‌ اندرکاران و ذینفعان به این امر را خواستار شد.

به گزارش انجمن دامپزشکی تهران به نقل از ایسنا، دکتر مهدی خلج پنجشنبه 19 فروردین در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل دامپزشکی استان فارس، با تصریح اینکه دامپزشکی از ارکان تامین کننده امنیت غذا و سلامت تغذیه است،‌ گفت: کشورهای جهان به‌دنبال تشکیل شورایی نظیر شورای امنیت در موضوع غذا و تغذیه هستند که فعالیت‌ها را رصد کرده و اگر کشوری در این زمینه تخلفی کرد آن را تنبیه و مجازات کنند.

وی با بیان اینکه عوامل مختلفی امنیت غذا را با مخاطره مواجه می‌کند، از اهتمام مراجع بین‌المللی برای پاسداری از امنیت غذا خبر داد.

دکتر خلج همچنین گفت: سال گذشته سرمایه موجود در بخش دامپروری، طیور و آبزیان در کشور بالغ بر 131 هزار و 500 میلیارد تومان برآورد می‌شد که با توجه به تورم 12 درصدی، امسال این سرمایه 145 هزار میلیارد تومان است، بنابراین حفظ این ثروت مهمترین وظیفه برعهده دامپزشکی به‌شمار می‌رود.

او با بیان اینکه دامپزشکی رصد 182 نوع بیماری طیور،‌ آبزیان و دام را برعهده‌دارد،‌ افزود: این بیماری‌ها به شکل مستمر با روش‌های مختلف باید رصد و پایش شود تا امنیت غذا و ثروت موجود در این بخش با مخاطره مواجه نشود.

خلج گفت: بزرگترین مخاطره‌ای که جمعیت طیور و آبزیان و حتی بیماری‌های مشترک انسان و دام را با مخاطره مواجه می‌کرد، تا دو سال قبل از مرزهای شرقی کشور وارد می‌شد. اما امروز با تمهیدات اندیشیده شده، پایش دقیقی در این مرزها انجام می‌شود.

وی گفت: با توجه به طول مرزهای خاکی شرق کشور، سالانه حدود 1100 راس دام از این مسیر وارد کشور می‌شد. براساس تدابیر اندیشیده شده، ضمن پایش دام‌ها در نقطه صفر مرزی، زمینه‌ای فراهم شد تا دام از استان سیستان و بلوچستان خارج نشود.

دکتر خلج ادامه داد: امروز نه‌ تنها دامی از استان سیستان و بلوچستان خارج نمی‌شود، بلکه این استان بین 16 تا 17 هزار تن گوشت قرمز تولید می‌کند.

او استان‌های خراسان شرقی، کرمان و سیستان و بلوچستان را از پاک‌ترین استان‌ها به لحاظ بیماری تب برفکی معرفی کرد و گفت: اما در داخل کشور به‌دلیل اقتضاء فرهنگی و کوچ‌روی، 22 میلیون جمعیت دامی همواره 46 درصد از قلمرو خاکی ایران را طی مِ‌کنند و اجرام بیماری‌زا با این حرکت جابه‌جا می‌شود.

خلج همچنین گفت: امروز و با توجه به ناامنی‌هایی که در برخی کشورهای همسایه غربی ایران ایجاد شده است، کشور عراق و شرق ترکیه از نگاه ما محدوده خاکستری است که هیچ پایش دقیقی در خصوص بیماری‌های دام و طیور در آن انجام نمی‌شود.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در بخشی از سخنان خود از پیوستن ایران به دو مسیر کنترل بیماری‌های دامی اشاره و اضافه کرد: یک مسیر، موضوع اعلامیه شیراز در خصوص برنامه کنترل تب برفکی است که سال 87 تصویب شد و دیگری هم پیمان منطقه‌ای تب برفکی است.

خلج با اشاره به اینکه 182 کشور جهان، دامپزشکی ایران را مرجع تایید سلامت محصولات دام و طیور صادر شده می‌دانند، گفت: اگر می‌خواهیم تجارتی علمی و پرسود داشته باشیم، احتیاج به دقت بیشتر و رعایت استانداردها داریم.

رئیس سازمان دامپزشکی از مسئولان استان فارس درخواست کرد که با حمایت‌ها و هدایت‌های لازم زمینه ایجاد و توسعه کشتارگاه‌های استاندارد را با هدف ایجاد بسترهای صدور محصولات تولیدی دام و طیور و آبزیان، داشته باشند.

دکتر خلج گفت: امروز برای رقابت با سایر کشورها، در بازارهای هدف نظیر کشور عراق، نیازمند ایجاد و توسعه کشتارگاه‌های استاندارد مرغ هستیم.

در این مراسم دکتر یعقوب مهندس به‌ عنوان مدیر کل دامپزشکی استان فارس معرفی شد و دکتر قاسم رضائیان‌زاده نیز به‌ عنوان معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی انجام وظیفه خواهد کرد.

 

تعداد بازدید : 1700 بار

نوشتن دیدگاه

در زمینۀ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- «انجمن» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- «انجمن» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
- نظرات پس از تأیید مدیر پرتال منتشر می‌شود.

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید