چاپ کردن این صفحه
کد خبر : ۴۸۳ سه شنبه, 28 مهر 1394

اطلاعیه بهداشتی ماه محرم سازمان دامپزشکی کشور

: ارزیابی بینندگان
(0 رای‌ها)

دکتر عباسی، مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور تاکید کرد: قبل از خرید، ذبح، مصرف گوشت و اندام های داخلی دام قربانی حتما با کارشناسان دامپزشکی مشورت کنید.

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر عباسی، مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور ضمن عرض تسیلت ایام سوگواری سالار شهیدان به هموطنان معزز و فهیم اطلاعیه بهداشتی ماه محرم را خطاب به هیئت امنای مساجد ، حسینیه ها، تکایا و دستجات عزاداری سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین (ع) بدین شرح صادر کرد:
1- خرید دام از میادین  و مکانهای عرضه دام تحت پوشش نظارت دامپزشکی
2- ذبح دام در کشتارگاههای تحت نظارت دامپزشکی
3- عدم ذبح دام در مکانها و معابر عمومی ( ذبح دام در مکانها و معابر عمومی ضمن ناخوشایند بودن در انظار عمومی  باعث انتقال بیمارهای مشترک بین دام و انسان میگردد )
4- عدم مصرف بلافاصله گوشت دام پس از ذبح دام ( لازم است به منظور کاهش برخی از عوامل بیماری زا لاشه گوشت به مدت حداقل 24 ساعت در 4 درجه سانتیگراد ( دمای یخچال )  نگهداری شوند .
5-  در صورت ذبح دام در محلی غیر از کشتارگاه ، تاکید میگردد لاشه و اندام های داخلی توسط  کارشناسان دامپزشکی مورد بررسی قرار گیرند .
6- تاکید میگردد به منظور عدم انتقال بیماریها مشترک، ذابحان در هنگام ذبح دام ضمن رعایت نکات بهداشتی حتما" از دستکش ، ماسک ، چکمه مناسب استفاده نمایند .
7- تاکید میگردد از مصرف لاشه ها و اندام هایی که رنگ و شکل طبیعی (قرمز روشن) ندارند (رنگ تیره  و یا زائده های اضافی) جدا" خودداری نموده  و حتما" با کارشناسان دامپزشکی مشورت نمایند.
دکتر عباسی تصریح کرد: در راستای بالا بردن سطح بهداشت جامعه با رعایت ضوابط بهداشتی در خصوص کشتار دام قربانی ما را یاری نموده و غذای سالم و محیط بهداشتی همراه نذر خود به سوگواران امام حسین اهدا فرمایید.

 وی افزود: لازم است نهایت دقت و رعایت توصیه های بهداشتی به منظور حفظ بهداشت و رعایت ضوابط بهداشتی  ( در خرید دام ،  ذبح دام ، محل ذبح  دام ، و ..... ) بعمل آورند، تا بر اثر کشتار دام بیمار و آلوده سبب انتشار و انتقال بیماری های مشترک بین دام و انسان فراهم نشود.

تعداد بازدید : 1686 بار