چاپ کردن این صفحه
کد خبر : ۶۷۹ یکشنبه, 31 مرداد 1395

گوشت گوساله تازه وارداتی از مبدا دانمارک با تاریخ مصرف 70 روز وارد کشور می شود

: ارزیابی بینندگان
(0 رای‌ها)

گوشت گوساله تازه وارداتی از مبدا دانمارک با تاریخ مصرف 70 روز وارد کشور می شود

گوشت گوساله تازه بصورت بسته بندی وکیوم تحت نظارت نمایندگان سازمان دامپزشکی کشور و نماینده ذبح شرعی جمهوری اسلامی ایران در کشتارگاه SKARE BEEF دانمارک تولید شده و اولین محموله آن به مقصد ایران بارگیری و به زودی جهت مصرف خانوار در سطح فروشگاههای زنجیره ای پخش می شود. شرایط نگهداری این گوشت وارداتی 0 تا 4 درجه سانتی گراد می باشد و قابلیت مصرف بصورت گوشت تازه تا 10 هفته (70 روز) را دارد.

 

گوشت گوساله تازه وارداتی از مبدا دانمارک با تاریخ مصرف 70 روز وارد کشور می شود

 

اصطلاحاً روش بسته بندی وکیوم به روشی گفته می شود که در آن محفظه پلاستیکی محتوی گوشت یا محصولات گوشتی، قبل از پلمپ شدن، کاملاً از هوا خالی می شود. در اصل بسته بندی وکیوم یکی از زیرشاخه های بسته بندی به روش Modified Atmosphere است زیرا در این روش، هوای معمولی موجود در محیط داخل بسته بندی خارج می شود و یا مخلوطی از چند گاز مختلف را به بسته بندی تزریق می کنند. این نوع بسته بندی باعث افزایش مدت ماندگاری، کنترل فرآیند اکسیداسیون، جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها و قارچها و همچنین باعث جلوگیری از کاهش رطوبت موجود در محصولات گوشتی می شود.

 

تعداد بازدید : 2585 بار