چاپ کردن این صفحه
کد خبر : ۶۰۹ شنبه, 05 تیر 1395

از ابهامات ماده 19 آیین نامه اجرایی نظارت بهداشتی دامپزشکی واژه "فنی" از عنوان مسئول فنی بهداشتی است؟ این توهین بی جواب نماند

: ارزیابی بینندگان
(0 رای‌ها)

به گزارش انجمن دامپزشکی تهران به نقل از وت پارس، خدایی در مصاحبه خود آورده است که در ماده ۱۹ آیین‌نامه اجرایی ابهاماتی وجود دارد ازجمله اینکه عنوان مسئول فنی و بهداشتی باید اصلاح شود، زیرا مسئول فنی کسی است که جیره‌نویسی را نیز انجام می‌دهد و در مباحث فوق باید فقط عنوان بهداشتی ذکر شود.یعنی تمام ابهامات این ماده تاریخی در ذهن کارفرمایان صنایع دام و طیور واژه مسئول فنی و بهداشتی است؟ آیا هدف چیزی جز تیشه به ریشه زدن مسئولان فنی و بهداشتی است؟ این توهین را باید پاسخ داد و از روابط عمومی های سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی خواستاریم برای یک بار هم که شده پا به پای صنف نسبت به مصاحبه های توهین آمیز پاسخ دهند و این مصاحبه ها را بی پاسخ نگذارند. تا چه زمانی سازمان و نظام در قبال این موارد سکوت خواهند کرد؟ آیا سازمان در قبال این مورد نیز کوتاه خواهد آمد؟ حال می بینیم که کارفرمایان به حریم دامپزشکی و خط قرمزها نزدیک شده اند.

دکتر مهرداد تشکری رئیس انجمن صنفی مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی استان تهران در این خصوص می گوید : ببینید در وزارت بهداشت هم عنوان مسئول فنی مطرح است، بعنوان مثال مسئول فنی داروخانه، حال سوال من از این دوست عزیز این است که آیا مسئول فنی داروخانه که یک دکترداروساز است مسئولیت تاسیسات داروخانه هم عهده دار است؟ در واقع مسئول فنی بهداشتی مسئول رعایت فن بهداشت دامپزشکی در واحد تحت نظارت است. پیشنهاد دهندۀ حذف "فنی" از عنوان مسئول فنی بهداشتی در جلسه اتاق بازرگانی امور دام بود.امور دام اعتقاد دارد که دانش آموختگان علوم دامی مسئول فنی هستند و دامپزشک فقط مسئول بهداشتی است.برای اینکه راه برای ورود دانش آموختگان علوم دامی بسته شود تا نتوانند در حوزه کاری ما ورود کنند عنوان "مسئول فنی بهداشتی" انتخاب شد. حفظ عنوان "مسئول فنی بهداشتی" برای دامپزشکان این صنف بسیار حیاتی است و میبایست حساسیت و غیرت خاصی نسبت به این عنوان داشته باشیم. بنابراین خواهش این حقیر از همکاران محترم این است، با احتیاط کامل در خصوص این عنوان صحبت کنند و به همکاران خود نیز اطلاع رسانی کنید. ما با خیل عظیم فارغ التحصیلان دامپزشکی روبرو هستیم، بنابراین نباید اجازه دهیم جایگاهی که در آن قرار داریم توسط کارشناسان علوم دامی خدشه دار شود.

۸ سال از تصویب آیین نامه نظارتی بهداشتی می گذرد و ماده ۱۹ این ایین نامه همچنان اجرا نمی شود. آیا می دانید که دکتر دامپزشک مسئول فنی و بهداشتی تایید سلامت مواد پروتئینی و لبنی است؟ آیا می دانید که قرارداد مالی بین صاحبین کارخانجات و مسئولین فنی وجود دارد؟ آیا می دانید مسئولین فنی و بهداشتی دائما در تهدید مالی و تایید موارد غیرمجاز هستند؟ دامپزشکان به عنوان مسئولین فنی بهداشتی و حافظان سلامت جامعه نباید با صاحبین کارخانجات رابطه قراردادی و مالی داشته باشند. پس به عنوان آخرین هشدار ، جلوی سلامتی مردم را با بهانه های واهی نگیرید.

منبع: سایت علمی - خبری دامپزشکی وت پارس

 

تعداد بازدید : 2188 بار

مطالب بیشتر :