حقوق و مزایای مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی

فرم ورود

انجمن دامپزشکی برگزیده سال 1396

انجمن صنفی مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی استان تهران، انجمن دامپزشکی برگزیده سال 1396 شد

پیوندهای ویژه

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پرتال سازمان دامپزشکی کشور

سامانه دریافت گزارش های مردمی تخلفات بهداشتی فرآورده های خام دامی ( گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ، ... )

تماس ها

  سازمان دامپزشکی کشور
  • تلفنخانه: 3-88953400(021)
  • نمابر: 88957252 - 88962392(021)
  • حوزه ریاست: 88957007(021)
  اداره کل دامپزشکی استان تهران
  • تلفنخانه: 4-44787542(021)
  • نمابر: 44796580(021)
  • حوزه مدیریت: 44796237(021)
  سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا
  • تلفنخانه: 61061(021)
  • نمابر: 66414171(021)
  • حوزه ریاست: 61061111(021)
  نظام دامپزشکی استان تهران
  • تلفن: 61061154(021)

آمار بازدیدکنندگان

بازدید کل امروز:2688
بازدید کل دیروز:1626
بازدید کل این هفته:9585
بازدید کل این ماه:32466
مجموع آمار بازدیدها:1604947

جمعه, 05 آذر 1395

با دستور مدیر کل دامپزشکی استان تهران، طرح ملی «مرغ سایز» در استان تهران آغاز شد

این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

گوشت مرغ بدلیل ارزش غذایی بالا و قیمت مناسب از منابع پروتئینی پر طرفدار است بطوری که مصرف سرانه آن در کشور حدود 24 کیلوگرم برآورد می گردد. با توسعه واحدهای مرغداری طی سالیان اخیر تولید مرغ در کشور به میزان زیاندی افزایش یافته که علاوه بر خودکفایی در تامین نیاز داخلی مازاد تولید گوشت مرغ را به همراه داشته است.

با توجه به سرانه گوشت مرغ در کشور، ارتقاء کیفیت گوشت مرغ تولیدی به منظور تامین سلامت مصرف کنندگان اهمیتی دو چندان می یابد و لذا نیاز امروز صنعت مرغ گوشتی کشور تولید محصولی با کیفیت مطابق با استانداردهای جهانی است.

اهداف طرح:

1- افزایش کیفیت محصول تولیدی و ارتقای سلامت مصرف کنندگان

2- اقتصادی شدن تولید از طریق کاهش ضریب تبدیل غذایی، کاهش هزینه های تولید (دان، دارو، ...)

3- کاهش وقوع بیماریهای طیور و چرخش ویروسهای بیماری زا در کشور و کاهش تلفات

4- تولید محصول صادراتی و افزایش صادرات

محاسن و مزیت های اجرای طرح مرغ سایز:

کاهش چربی و ضایعات لاشه، ارتقای کیفیت لاشه بدلیل کم چرب بودن، افزایش میزان تردی و خوش خوراکی گوشت مرغ، کاهش مصرف داروها بالاخص آنتی بیوتیک ها و کاهش احتمال انتقال باقی مانده های دارویی در گوشت مرغ به انسان، کاهش طول دوره پرورش، کاهش هزینه های تولید، بهبود ضریب تبدیل غذایی، کاهش میزان مرگ و میر طیور بویژه تلفات پایان دوره پرورش، کاهش مصرف سوخت، امکان افزایش تعداد دفعات جوجه ریزی، کاهش ریسک واحدهای مرغداری و در نتیجه افزایش رقابت پذیری صنعت و امکان جذب بازارهای منطقه از مهمترین مزایای تولید و مصرف مرغ گوشتی با سایزهای استاندارد جهانی می باشد که علاوه بر تضمین کیفیت و سلامت گوشت مرغ در راستای تضمین امنیت غذایی جامعه، در مسیر اصلاح الگوی پرورش مرغ نیمچه گوشتی و نزدیک شدن صنعت طیور کشور به استانداردهای جهانی نیز بسیار راهگشا خواهد بود.

 

در همین راستا مدیر کل دمپزشکی استان تهران طی نامه ای آغاز فاز اول اجرای دستورالعمل کاهش سن و وزن کشتار مرغ گوشتی (مرغ سایز) از اول آذر ماه سال 1395 را به ادارات دامپزشکی شهرستان های استان تهران ابلاغ کرد. متن آن به شرح زیر است :

خواندن 844 دفعه

اضافه کردن نظر

در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:

لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
«انجمن» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
«انجمن» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
نظرات پس از تأیید مدیر پرتال منتشر می‌شود.

کد امنیتی
تازه سازی