حقوق و مزایای مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی

فرم ورود

انجمن دامپزشکی برگزیده سال 1396

انجمن صنفی مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی استان تهران، انجمن دامپزشکی برگزیده سال 1396 شد

پیوندهای ویژه

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پرتال سازمان دامپزشکی کشور

سامانه دریافت گزارش های مردمی تخلفات بهداشتی فرآورده های خام دامی ( گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ، ... )

تماس ها

  سازمان دامپزشکی کشور
  • تلفنخانه: 3-88953400(021)
  • نمابر: 88957252 - 88962392(021)
  • حوزه ریاست: 88957007(021)
  اداره کل دامپزشکی استان تهران
  • تلفنخانه: 4-44787542(021)
  • نمابر: 44796580(021)
  • حوزه مدیریت: 44796237(021)
  سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا
  • تلفنخانه: 61061(021)
  • نمابر: 66414171(021)
  • حوزه ریاست: 61061111(021)
  نظام دامپزشکی استان تهران
  • تلفن: 61061154(021)

آمار بازدیدکنندگان

بازدید کل امروز:955
بازدید کل دیروز:2395
بازدید کل این هفته:5958
بازدید کل این ماه:43465
مجموع آمار بازدیدها:1871894

یکشنبه, 31 مرداد 1395

گوشت گوساله تازه وارداتی از مبدا دانمارک با تاریخ مصرف 70 روز وارد کشور می شود

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

گوشت گوساله تازه وارداتی از مبدا دانمارک با تاریخ مصرف 70 روز وارد کشور می شود

گوشت گوساله تازه بصورت بسته بندی وکیوم تحت نظارت نمایندگان سازمان دامپزشکی کشور و نماینده ذبح شرعی جمهوری اسلامی ایران در کشتارگاه SKARE BEEF دانمارک تولید شده و اولین محموله آن به مقصد ایران بارگیری و به زودی جهت مصرف خانوار در سطح فروشگاههای زنجیره ای پخش می شود. شرایط نگهداری این گوشت وارداتی 0 تا 4 درجه سانتی گراد می باشد و قابلیت مصرف بصورت گوشت تازه تا 10 هفته (70 روز) را دارد.

 

گوشت گوساله تازه وارداتی از مبدا دانمارک با تاریخ مصرف 70 روز وارد کشور می شود

 

اصطلاحاً روش بسته بندی وکیوم به روشی گفته می شود که در آن محفظه پلاستیکی محتوی گوشت یا محصولات گوشتی، قبل از پلمپ شدن، کاملاً از هوا خالی می شود. در اصل بسته بندی وکیوم یکی از زیرشاخه های بسته بندی به روش Modified Atmosphere است زیرا در این روش، هوای معمولی موجود در محیط داخل بسته بندی خارج می شود و یا مخلوطی از چند گاز مختلف را به بسته بندی تزریق می کنند. این نوع بسته بندی باعث افزایش مدت ماندگاری، کنترل فرآیند اکسیداسیون، جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها و قارچها و همچنین باعث جلوگیری از کاهش رطوبت موجود در محصولات گوشتی می شود.

 

خواندن 1264 دفعه

اضافه کردن نظر

در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:

لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
«انجمن» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
«انجمن» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
نظرات پس از تأیید مدیر پرتال منتشر می‌شود.

کد امنیتی
تازه سازی