حقوق و مزایای مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی

انجمن دامپزشکی برگزیده سال 1396

انجمن صنفی مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی استان تهران، انجمن دامپزشکی برگزیده سال 1396 شد

فرم ورود

پیوندهای ویژه

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پرتال سازمان دامپزشکی کشور

سامانه دریافت گزارش های مردمی تخلفات بهداشتی فرآورده های خام دامی ( گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ، ... )

تماس ها

  سازمان دامپزشکی کشور
  • تلفنخانه: 3-88953400(021)
  • نمابر: 88957252 - 88962392(021)
  • حوزه ریاست: 88957007(021)
  اداره کل دامپزشکی استان تهران
  • تلفنخانه: 4-44787542(021)
  • نمابر: 44796580(021)
  • حوزه مدیریت: 44796237(021)
  سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا
  • تلفنخانه: 61061(021)
  • نمابر: 66414171(021)
  • حوزه ریاست: 61061111(021)
  نظام دامپزشکی استان تهران
  • تلفن: 61061154(021)

آمار بازدیدکنندگان

بازدید کل امروز:518
بازدید کل دیروز:2482
بازدید کل این هفته:9745
بازدید کل این ماه:38265
مجموع آمار بازدیدها:1551022

شنبه, 28 شهریور 1394

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان دامپزشکی کشور خبر داد: اعطای برند حلال به محصولات غذایی برای نخستین‌بار در کشور

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان دامپزشکی کشور خبر داد: اعطای برند حلال به محصولات غذایی برای نخستین‌بار در کشور

مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان دامپزشکی کشور از اعطای برند حلال به محصولات غذایی برای نخستین‌بار در کشور خبر داد.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین حمزه کلانتری در حاشیه ماموریت اداری به استان بوشهر در گفت‌و‌گویی با روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان بوشهر،  در خصوص اعطای برند حلال به محصولات غذایی اظهار داشت: طی پیگیری‌های انجام‌ شده برند حلال برای نخستین‌بار در کشور به محصولات غذایی داده خواهد شد، این برندها دارای کد 12 رقمی هستند که طبق قانون در حیطه وظایف حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان دامپزشکی کشور است.

مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان دامپزشکی کشور افزود: حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی و همچنین سازمان دامپزشکی کشور در حال تهیه و تدوین نقشه راهبردی غذای حلال و طیب هستند که به‌زودی این طرح نهایی و به هیئت دولت ارسال خواهد شد و امیدواریم با اجرای این نقشه راهبردی گامی بلند و مؤثری در تأمین سلامت و امنیت غذایی مردم برداشته شود.

کلانتری درخصوص صدور پروانه‌های تأسیس و بهره‌برداری بیان کرد: طبق قانون نظارت بر ذبح و صید شرعی قبل از صدور هرگونه پروانه تأسیس و بهره‌برداری شامل مراکز صیادی، کارگاه‌های فرآوری آبزیان و دیگر محصولات پروتئینی و فروشگاه‌های بزرگ باید از حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان دامپزشکی کشور استعلام گرفته شود.

وی در پایان گفت: طبق قانون در بحث گمرکات و مبادی ورودی و خروجی کشور و در تمامی امور صادرات و واردات محصولات غذایی ناظرین شرعی باید نظارت مستمری بر روند امور گمرکی داشته باشند که این مهم نیز در دستور کار این حوزه قرار دارد.

خواندن 759 دفعه

اضافه کردن نظر

در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:

لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
«انجمن» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
«انجمن» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
نظرات پس از تأیید مدیر پرتال منتشر می‌شود.

کد امنیتی
تازه سازی