حقوق و مزایای مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی

فرم ورود

انجمن دامپزشکی برگزیده سال 1396

انجمن صنفی مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی استان تهران، انجمن دامپزشکی برگزیده سال 1396 شد

پیوندهای ویژه

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پرتال سازمان دامپزشکی کشور

سامانه دریافت گزارش های مردمی تخلفات بهداشتی فرآورده های خام دامی ( گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ، ... )

تماس ها

  سازمان دامپزشکی کشور
  • تلفنخانه: 3-88953400(021)
  • نمابر: 88957252 - 88962392(021)
  • حوزه ریاست: 88957007(021)
  اداره کل دامپزشکی استان تهران
  • تلفنخانه: 4-44787542(021)
  • نمابر: 44796580(021)
  • حوزه مدیریت: 44796237(021)
  سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا
  • تلفنخانه: 61061(021)
  • نمابر: 66414171(021)
  • حوزه ریاست: 61061111(021)
  نظام دامپزشکی استان تهران
  • تلفن: 61061154(021)

آمار بازدیدکنندگان

بازدید کل امروز:375
بازدید کل دیروز:1838
بازدید کل این هفته:15821
بازدید کل این ماه:33173
مجموع آمار بازدیدها:1930107

شنبه, 31 مرداد 1394

اولین مرحله کلاس آموزش منطقه ای ممیزی HACCP و GMP برگزار گردید

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

دوره آموزشی که شامل سامانه های HACCP و GMP است برای تمامی روسای ادارات نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی ادارات کل استانها طی دو مرحله برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی و به نقل از مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی هدف از برگزاری این دوره آشنایی روسای ادارات نظارت بر بهداشت و مواد غذایی استانها بر استقرار سامانه های بهداشتی HACCP و GMP در اماکن دامی و صنایع وابسته، موضوع ماده 2 آئین نامه اجرایی نظارت بهداشتی دامپزشکی مصوب هیات محترم وزیران بوده و در کنار آن آشنایی متصدیان واحدهای مربوطه در کارگاه های عملی به عنوان دو بازوی همکار به عنوان تولید کننده از یک طرف و از طرف دیگر تضمین کیفیت فرآورده خام دامی و سلامت دام از طریق اعمال نظارتها و کنترلهای بهداشتی توسط مسئولین فنی بهداشتی و بازرسین بهداشتی ادارات کل با رویکرد ارتقاء بهداشتی و ایمنی فرآورده های خام دامی به منظور صادرات به خارج از کشور لحاظ گردید.
دکتر عباس عباسی در ادامه گفت: این دوره آموزشی که شامل سامانه های بهداشتی HACCP و GMP است برای تمامی روسای ادارات نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی ادارات کل استانها طی دو مرحله برگزار خواهد شد.
وی اضافه کرد: که مرحله اول آن در استان اصفهان برای 16 استان جنوبی کشور و تعدادی از روسای شبکه های استان اصفهان در این استان برگزار گردید و مرحله دوم آن برای 16 استان منطقه شمالی کشور در ابتدای نیمه دوم شهریور ماه 94 در تهران برگزار خواهد گردید.
دکتر عباسی تصریح کرد: افق برگزاری این دوره آموزشی مبتنی است بر ارتقاء سطح بهداشت عمومی و نظارت بهداشتی از طریق استقرار سامانه های بهداشتی HACCP و GMP در اماکن دامی و صنایع وابسته به صورت مشترک با تیم بهداشتی متصدیان تولید و ناظرین بهداشتی در برنامه ششم به صورت جدی به مرحله اجرا گذاشته خواهد شد.
مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی ادامه داد: امیدواریم که ان شاء الله با استمرار دوره های آموزشی جهت متصدیان تولید و کارکنان مربوطه و زنجیره های موثر در تولید فرآورده های خام دامی بهداشتی گام موثری در دستیابی به اهداف برنامه ای که همان تضمین کیفیت و ایمنی مواد غذایی در راستای تحقق ایمنی غذا از مزرعه تا سفره برداشته شود.

ایشان در پایان اضافه کرد: انتظار آن است که در جهت تحقق این آرمان تمامی عوامل موثر در این حلقه همکاری لازم را مبذول نمایند.

خواندن 1089 دفعه

اضافه کردن نظر

در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:

لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
«انجمن» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
«انجمن» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
نظرات پس از تأیید مدیر پرتال منتشر می‌شود.

کد امنیتی
تازه سازی