حقوق و مزایای مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی

انجمن دامپزشکی برگزیده سال 1396

انجمن صنفی مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی استان تهران، انجمن دامپزشکی برگزیده سال 1396 شد

فرم ورود

پیوندهای ویژه

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پرتال سازمان دامپزشکی کشور

سامانه دریافت گزارش های مردمی تخلفات بهداشتی فرآورده های خام دامی ( گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ، ... )

تماس ها

  سازمان دامپزشکی کشور
  • تلفنخانه: 3-88953400(021)
  • نمابر: 88957252 - 88962392(021)
  • حوزه ریاست: 88957007(021)
  اداره کل دامپزشکی استان تهران
  • تلفنخانه: 4-44787542(021)
  • نمابر: 44796580(021)
  • حوزه مدیریت: 44796237(021)
  سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا
  • تلفنخانه: 61061(021)
  • نمابر: 66414171(021)
  • حوزه ریاست: 61061111(021)
  نظام دامپزشکی استان تهران
  • تلفن: 61061154(021)

آمار بازدیدکنندگان

بازدید کل امروز:490
بازدید کل دیروز:2482
بازدید کل این هفته:9717
بازدید کل این ماه:38237
مجموع آمار بازدیدها:1550994

دوشنبه, 19 مرداد 1394

اجرای طرح پایش گوشت چرخ کرده در واحد های بسته بندی فراورده های خام دامی استان تهران

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

بمنظور تضمین کیفیت ، سلامت گوشت چرخ کرده در سطح استان و جلوگیری از تخلفات احتمالی طرح پایش تولید گوشت چرخ کرده در سطح واحد های بسته بندی  فراورده های خام دامی اجرا گردید.


دکتر مجید محمدیان رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذائی دامپزشکی استان تهران از شروع طرح پایش گوشت چرخ کرده تولید شده در واحد های بسته بندی تحت نظارت دامپزشکی استان تهران خبر داد. ایشان تصریح کردند در این طرح، نمونه های اخذ شده از واحد های مذکور جهت بررسی وجود رنگدانه و تعیین نوع گونه گوشت مورد آزمایش قرار می گیرد. در ادامه دکتر محمدیان افزود پس از اخذ نتایج آزمایشگاهی، در صورت احراز هر گونه تخلف و یا تقلب در محصولات تولیدی مورد آزمایش، برابر ماده 4 آئین نامه نظارت بهداشتی دامپزشکی مصوب 1350 مجلس با واحد های متخلف برخورد قاطع قانونی صورت خواهد پذیرفت. شایان ذکر است بر اساس دستورالعمل های سازمان پایش فراورده های خام دامی هر سه ماه یکبار بصورت غیر محسوس در سطح واحد های بسته بندی استان اجرا می گردد.

اجرای طرح پایش گوشت چرخ کرده در واحد های بسته بندی فراورده های خام دامی استان تهران

اجرای طرح پایش گوشت چرخ کرده در واحد های بسته بندی فراورده های خام دامی استان تهران

خواندن 1032 دفعه

اضافه کردن نظر

در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:

لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
«انجمن» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
«انجمن» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
نظرات پس از تأیید مدیر پرتال منتشر می‌شود.

کد امنیتی
تازه سازی