حقوق و مزایای مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی

فرم ورود

انجمن دامپزشکی برگزیده سال 1396

انجمن صنفی مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی استان تهران، انجمن دامپزشکی برگزیده سال 1396 شد

پیوندهای ویژه

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پرتال سازمان دامپزشکی کشور

سامانه دریافت گزارش های مردمی تخلفات بهداشتی فرآورده های خام دامی ( گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ، ... )

تماس ها

  سازمان دامپزشکی کشور
  • تلفنخانه: 3-88953400(021)
  • نمابر: 88957252 - 88962392(021)
  • حوزه ریاست: 88957007(021)
  اداره کل دامپزشکی استان تهران
  • تلفنخانه: 4-44787542(021)
  • نمابر: 44796580(021)
  • حوزه مدیریت: 44796237(021)
  سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا
  • تلفنخانه: 61061(021)
  • نمابر: 66414171(021)
  • حوزه ریاست: 61061111(021)
  نظام دامپزشکی استان تهران
  • تلفن: 61061154(021)

آمار بازدیدکنندگان

بازدید کل امروز:787
بازدید کل دیروز:3876
بازدید کل این هفته:20109
بازدید کل این ماه:37461
مجموع آمار بازدیدها:1934395

سه شنبه, 25 فروردين 1394

گسترش اعمال سیستم ردیابی فرآورده های خام دامی در سال جاری

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
دکتر عباسی مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور
 
مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور، در آستانه هفته سلامت و روز جهانی بهداشت از اجرای سیستم ردیابی در فرآورده های خام دامی خبر داد و گفت: اقدامات ردیابی فرآورده های خام دامی در سال 1393 از گوشت مرغ آغاز شده و امسال این اقدامات گسترش می یابد.
 
به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر عباس عباسی اضافه کرد: این طرح در سال جاری بطور گسترده در اکثر استان های کشور پیاده سازی خواهد شد، به طوری که مصرف کنندگان می توانند از طریق نشانه گذاری هایی که بر روی محصول آورده شده است، محل پرورش و تولید مرغ را شناسایی و ردیابی کنند.
وی افزود: سازمان دامپزشکی کشور در جهت سلامت و ایمنی فرآورده های خام دامی از جمله شیر، گوشت مرغ، تخم مرغ، عسل و ماهی اقدامات پیشگیری و کنترل بهداشتی خود را با اعمال و ایجاد سامانه های بهداشتی در مزارع پرورشی اجرا می کند.
مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکیتصریح کرد: علاوه بر این، اقدامات لازم به منظور بررسی وضعیت ایمنی این فرآورده ها در دستور کار قرار گرفته و نسبت به تجهیز آزمایشگاه های کنترل کیفی و مرجع مواد غذایی و توسعه آنها در استان ها مبادرت شده است؛ بطوری که در سالهای گذشته اقدامات شناسایی تامین ایمنی این فرآورده ها در قالب اقدامات پایشی در مورد انواع باقیمانده های دارویی، هورمون ها، سموم، آفت کش ها، فلزات سنگین و رنگ ها انجام شده است.
دکتر عباسی افزود: سازمان دامپزشکی کشور در راستای توسعه سیستم ردیابی، در سال 94 اقدامات لازم را در جهت صدور پروانه ساخت و تولید فرآورده های خام دامی در دستور کار قرار داده است.
 
خواندن 870 دفعه

اضافه کردن نظر

در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:

لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
«انجمن» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
«انجمن» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
نظرات پس از تأیید مدیر پرتال منتشر می‌شود.

کد امنیتی
تازه سازی